Ko smo

Dobrodošli u Axians – Ovdje ćete pronaći posao iz snova u ICT sektoru!

Nudimo praktična ICT rješenja za mnoge industrije i podržavamo vas u složenim procesima digitalne transformacije. Cijenimo raznolikost, održivost i društvenu odgovornost te stvaramo optimalne uvjete za individualne ciljeve u karijeri. Kao dio VINCI grupe, imate koristi od međunarodne mreže, decentraliziranog tima i fleksibilnog radnog okruženja. Dođite u Axians i pronađite svoju jedinstvenost u radnoj atmosferi s kulturom prvog imena. Više o nama možete saznati ovdje.

Bez obzira da li ste programer, IT inženjer ili tehničar, otvorena komunikacija, iznošenje vlastitih sugestija i ideja, kao i moderna i prijateljska radna atmosfera garantuju odličnu saradnju, čak i ako su projekti i svakodnevno poslovanje ponekad puni izazova.
Pored toga, nudimo moderne, fleksibilne, modele radnog vremena sa opcijom rada od kuće. Da bi vam pomogli da razvijete svoje veštine, možete da iskoristite mogućnosti za dalju obuku u okviru naše grupe, kao i program obuke i razvoja prilagođen vašim potrebama.
Vašu zainteresovanost da započnete karijeru u Axians Crna Gora ili da se kroz praksu upoznate sa radom u internacionalnoj kompaniji, možete poslati svoju prijavu sa biografijom Odjeljenju za ljudske resurse, sa naznakom za koju poziciju konkurišete, na e-mail: hr@axians.me

  • MILIONA € PRIHODA (2022)
  • ZAPOSLENIH
  • LOKACIJA

Stupite u kontakt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.